måndag 13 augusti 2012

Camping, kan utföras med stil


Campinglåda
 Fick tips om denna Fiat 238 som finns till salu på Blocket. 238an är troligen världens smartaste skåpbil, liten som en småbil på utsidan, stor som Blå hallen på insidan. Micke Eriksson har som alla vet en, den åktes det många mil med till diverse tävlingar. En gång till Mo i Rana med tre till storleken vuxna karlar, två Norton och en Honda.

Hal som en tvål, kan det vara tuttmarchaller under skydden
 En annan resa gick till Riga och ryssarna där undrade nog vad vi var för ena västlänningar som hade så gammal buss. Minns att Micke och jag varvade alla utom trean det racet. Det som jag har lärt mig om spårval har lärts i en 238a, släppte man den under hundra var det en kamp att komma tillbaka, då blir det viktigt med att hålla linjen. Vi brukade Marscha i 105 och snitta i 100. 

Väggfast köksö i trendig kulör
Hursomhelst, skönheten på bilderna kostar förhandlingsbara 13.500kr och har endast rullat 7000 mil. Verkar vara i bra skick och fungerar. Om det hade funnits bakdörrar kvar på den hade den snart varit parkerad på min gårdsplan. Nu blev det inte så och hur det än funderas på alla fördelarna med en Fiat 238 så måste det gå att lasta knarrar i den. Mitt hjärta säger ja men huvet ett bestämt nej.
Tänk att få öppna bakrutan och vädra ut doften av nybryggt kokkaffe 

1 kommentar:

  1. Lite lustigt med Mickes FIAT buss. Jag hade en bild på min blogg för ett par år sedan där man skymtade den blå bussen, då ringer en kollega till mig en utflyttad 08 som bor i Älvdalen och följer min blogg. Han berättade att han ägt bussen när han bodde i Stockholm och använt den som Endurobuss innan han gav upp med den, den hade visst ägts eller sålts till nån grönsakshandlare. Han säger att han fortfarande har kvar en färgburk av den tjusiga blå färgen i garaget som han gärna donerar till Fiatägaren.

    /En annan Tomas

    SvaraRadera