tisdag 7 augusti 2012

Kymco

Träffade i helgen en TinTinliknande grabb som ville ha en pendlarraket. Här är den, besiktad ett år till, går så bra som en slik maskin kan gå, toppar över 200 i fritt fall, annars gnuggar den på 100 strecket utan knorr. 4500kr eller byten mot något annat med likvärdigt innehåll av fast kapital.

3 kommentarer:

  1. Fleetwood , du liknar väl inte TinTin, kapten Haddock är mer din stil. Du kan också köpa den om du behöver trots din olikhet med den lille journalisten.

    SvaraRadera
  2. Jisses. Jämföras med en liten journalist, måste väl då vara min goda förmåga att uttrycka mig i tal och skrift som avses alltmedan min kroppshydda näppeligen kan uppfattas som liten.?.
    Angående raketen så är den lite mainstream för min smak, monterar ett par nya bromsbelägg och behåller min trogna Korean tills något som omedelbart slår an en ton i mitt högt utvecklade sinne för estetik dyker upp. (Antagligen blir det då något från det stora imperiet i öst, eller kanske rentav något från en liten obskyr Kinesisk bykollektivsfabrik).
    Vill förövrigt passa på att instämma i hyllningskören och tacka för en trevlig helg med höjdpunkten i Söndagens 750 race!
    Sätermannen

    SvaraRadera