torsdag 9 augusti 2012

Veckans dekal / dagens pippi

Skatteugglan, saknad av få, möjligtvis Gunnar Jansson som fick se sin goa business träffa botten.

5 kommentarer:

 1. Shit! Hade jag vetat att detta var anledningen till att vi inte längre ser Knota på überfräna TZ 700 och RG 500 or hade jag ställt mig på barrikaderna och krävt ugglan kvar!!
  Sätermannen

  SvaraRadera
 2. Hur gammal är den annonsen? bilen är ju iaf en Skoda av 2010 års modell reggad på en kille i Kolbäck. Avställd är den inte ...

  Eftersom skattemärket försvann 2010-01-01 så blev kanske inte så många 10kronors rakblad sålda. Borttagning förenklas för övrigt ifall man värmer med värmepistol.

  SvaraRadera
 3. De är luriga på Transportstyrelsen. Jag hade för mig att min första bil var en Indiskt gul Saab 96 -74. När jag kollar reg.numret i registret ser jag att minnet sviker mig. Det var en 98ans Massey Ferguson.

  SvaraRadera
 4. Fleetwood, som inte bara besserwisser utan främst som innehavare av en icke oansenlig samling NOS skattemärken kan jag meddela att den avbildade ugglan är av som nyast -96 års modell eftersom den saknar den skrapyta som i någon variant varit med sedan den infördes 1997. Om vår antihjälte (tänker jag efter är nog tyvärr Gunnar "Knota" Jansson en av få stora män som inte härstammar från Dalarna, här pratar vi nog en helt annan kille) eventuellt inte blev förmögen beror det i alla fall inte på att han fick idén för sent...
  Sätermannen

  SvaraRadera
 5. Annonsen är från 1981, Allt om MC. Som info så kostade blaskan 7,95 så en tia var mycket att pynta för ett rakblad med tejp på.

  SvaraRadera