fredag 23 november 2012

Huvudstadstrippen

 Hann med lite annat i under gårdagens resa till Stockholm med. Den GS750 med GS 1000 motor i som inhandlades för någon månad sedan kördes i i bänk hos Matte Bohlin. Efter lite strul med bensinkranens läge hoppade den till slut igång. Föregående ägares uppgifter om 150 hästar har ej tagits större notis om men en siffra önskades och det ficks. 115-117 bakhjulshästar uppmättes men den siffran är ej riktigt riktig då hjulspinn uppstod vid varje körning. Slirigt däck och slut bakstötdämpare samt varvräkning som ej funkade gav lite vaga värden.
Grafen visar att knarren gör nästan 230km/h och med den effekten gör den garanterat det i verkligheten. Från 160 till 205 produceras över 110 hkr, det är inte illa. Är helt klart ytterst nöjd med resultatet, för de pengar som betalats för cykeln så var puffran ett fynd.
Två andra classic racing profiler var även de hos Matte, exempelvis Torpan som har varit en långvarig kund hos en trimmare norr om stan satsar nu på effekt från Bohlin och även en av min arga konkurrenter i femhundra var där med sina pryttlar efter att ha varit kund hos samma trimmare. Han är inte arg på mig på riktigt men man säger så. Bohlin får mer och mer jobb från vår racingvärld då resultaten och kvaliteten är talande, en annan mycket bidragande sak är att man kan få sina vässade pinaler klara i tid innan säsongen, inte nästa. Hasse Torpado Lagerqvist avslöjade även att han kikat på denna blogg om än motvilligt.
Kika gärna på Matte hemsida www.mattebusa.se hans tjänster rekommenderas av mig.

2 kommentarer:

  1. "mattebusa.com" kan ej nås från sten i östersjö i.a.f.

    SvaraRadera
  2. www.mattebusa.se ska det vara, är ändrat nu.

    SvaraRadera