lördag 17 november 2012

Västeråsmarknaden

Idag åkte vi på marknad i Västerås, när vi kom fram var det ganska öde och efter ett snabbt besök i det intilliggande snabbköpet med tillhörande tjuvläsning av Classic Motor konstaterades att vi var en vecka tidiga. Detta gav oss tidsutrymme för vidare färder och dessa styrdes mot Börjes residens i närheten av Sala. Skulle granska en racerhoj som han vill sälja men det blev mest ett nyfiket kikande överallt då de flesta vrår och utrymmen gav utslag på nyfikenometern.
 Land Rover, är själv lite på jakt efter en slik maskin, ska vara lång, skattebefriad och i skapligt skick, om du har en överlopps så hör av dig.
 Cheva ca 1930 lastbil, en sån är jag ej på jakt efter.
 Stor trädgårdtraktor med boxer och kromade mustascher
 Fin Stocka, det fanns även en dubbelt större truck men den fick ej plats på bild.
 Engelsk sportmaskin, parkad i en flyttbuss, bra objekt.
En annan hylla, toppen på övre hyllan vet knappast någon mer än Nisse Eriksson och kanske tre personer till vad det är för något. Fixar du fabrikat på den och inte har varit hos Börje och läst på locket så vinner du en Nonshinetröja.

4 kommentarer:

 1. Såg rubriken och tänkte, har jag missat med en vecka? Nu kanske vi syns där nästa helg ifall du inte redan åkt därifrån innan jag hinner dit...

  SvaraRadera
 2. När det gäller val av terrängbil, varför inte ställa en Lada Niva brevid Ural,en?

  SvaraRadera
 3. Mötte en Niva på grusvägssafarit igår, den modellen skulle de ha utvecklat, sovjeterna var något på såren där. Ska inte skaffa en sådan dock.

  SvaraRadera
 4. Det finns ju ca Land Rover LWB på blocket, iofs är de flesta med flak, fd brandfordon

  SvaraRadera