måndag 7 januari 2013

Jaha ja


Förgasarerotik för homofoba

Då är han strax tillbaks då, originalbloggarn. Å jag ställs ut i mörkret. Nån annan som vill ha mig till nått? Min grundinställning är att arbete är prostitution: Du säljer din kropp, din tid och dina tjänster för det kalla stålets inflöde, tveklöst fall. Av respekt för min käresta som anser sig ha någon typ av ensamrätt, avböjer jag vänligt, dock bestämt, ändå förslag av rent sexuell karaktär. Någon typ av modelluppdrag där min stiliga lekamen, min utstrålning och min charm uppvisas utan att fysiskt utnyttjas är däremot mycket väl genomförbart. För övrigt hanterar jag skriftspråket med bravur (ok, alla alster här har i ärlighetens namn inte riktigt nått den nivå att stiftelsen för utdelandet av Alfred Nobels miljoner ominst måste minnas mitt namn till höstens diskussioner, men ändå), skryter gärna med att jag fått högsta tänkbara betyg i ett så udda ämne som "Svenska språkets struktur ur ett andraspråksperspektiv". Talspråket utgör heller inte några problem, ens inför grupp. Har arbetat med utbildning i en uppsjö av varianter och kan, när jag vill, uttrycka mig mycket enkelt (har tex tjänat pengar på att förklara/tydliggöra trafikregler för särskolans elever) så kanske författande av läroböcker kan vara ett gebit? Kan, när jag vill, upprepa mig på ett "trygg saga med lyckligt slut" vis, så kanske författande av barnböcker kan vara ett gebit? Sällan jag skryter med det men fick en gång högsta tänkbara betyg i svenskuppgiften "Skriv en barnsaga".

Hjälm till Litto


  Kör utan större problem bil längre sträckor och backar med släp något över medel. Har ett gott tålamod med tråkmånsar, fyllskallar och mindre bemedlade. Detta i kombination med min trevliga telefonröst (och mina språkliga kunskaper) gör mig lämplig till någon reception någonstans kanske? Bilkörningen, tålamodet och det faktum att jag inte nyttjar starkt gör mig till den ideale chauffören på firmafesten och liknande. Olikt många andra Dalmasar vistas jag utan kruppkänning i Stockholms trakten, brukar tvärtom trivas när jag av någon anledning befinner mig där.

Skoter till Fleetwood, notera de dubbla backspeglarna.

 Uppnår ett anständigt resultat på mitt älskade timvik på behandlingshemmet, inte för att jag är någon superterapeut utan för att jag uppriktigt kan tycka om människor trots att de per definition inte är "Goda samhällsmedborgare" Har studerat grundläggande psykologi och uppnått högsta tänkbara betyg i en lekmannaavhandling på ämnet depression.  Räds, min intellektuella läggning till trots, inte hårt fysiskt arbete. Skruvar/reparerar till husbehov och något därutöver. 


Tant till Ludde.

 Redan mitt allra första arbete innefattade tjänstgöring på Söndagar (faktiskt bara Söndagar) så arbete på helger och obekväma tider möter inget hinder (Hmm, arbetar helger, talar inför folk och gör sig i bild... SVT, har ni hunnit boka någon julvärd till nästa gång?)

 Förslag mottages tacksamt och med sedvanlig ödmjukhet.

Till min Käresta för utlåning av dator, bryggning av kaffe, korrekturlyssning, och att du finns för mig.

 Tack för den här gången! Sätermannen.

8 kommentarer:

 1. Beror på hur långt du kan "sträcka dig"

  http://grogger.blogspot.se/2013/01/position.html

  SvaraRadera
 2. Är du också musikaliskt lagd dalmas kanske det här kan passa:
  http://www.youtube.com/watch?v=mJW123dtji4

  SvaraRadera
 3. Tack för tanten. Ser jag verkligen så desperat ut?? Ses vi Torsdagkväll på Gubbdagis?

  SvaraRadera
 4. Fleetwood. Tyckte jag var tydlig med att sexuella tjänster inte kan komma ifråga.

  SOH. Är något av min livssorg att jag inte blev musikalisk, hade gärna förbättrat världen med en scen som min scen.

  Ludde. Du ger alls inget desperat intryck, tänkte bara att det här var en tant som vågar låta sig hjälpas över gatan av dig även de dagar du inte är knivrakad.

  Sätermannen

  SvaraRadera
 5. Lugn bara lugn nu TinTin. Jag trodde att vi var överens om att Du skulle börja med det oglamorösa slitet som oavlönad sivagnsapa. Va e re fö fel på re rå?

  /Tomas med fötterna i Sverige

  SvaraRadera
 6. Lazon. Tack för påminnelsen! Glömde i min meritförteckning att jag förvisso inte har en susning om vad man förväntas göra på sivagnsflaket men med glädje, iver och förtjusning ändå gärna klättrar runt där. Att jag utan knorr kan ta mig an oglamoröst slit hoppas jag framgick i alla fall.
  Sätermannen

  SvaraRadera
 7. Mycket rosa, men inga hjärtan, där går gränsen....;-)
  Kanske ett jobb på arbetsförmedlingen! Dom verkar leva i en sagovärld där man inte behöver prestera resultat...

  SvaraRadera
 8. Nu lugnar du ner dig, TinTin! Vadå oglamoröst??

  SvaraRadera