onsdag 9 januari 2013

Niveamannen


Lättade skruvar, egentligen så skulle det ha varit en bild på de däringa tjocka tvillingarna på små motorcyklar men något har hänt med möjligheten att lägga in bilder. Någon har pillat med den delen av Blogger.
Jag är inte bara dryg utan även fet, har sakta men säkert fläskat på min lekamen med kilo efter kilo. Ni som har varit med länge på denna webbens avigsida kanske kommer ihåg min kamp 2010 då nästan 8 kilo Thomas försvann. Efter det så har vikten kunna hållas skapligt då det har varit mycket fysiskt arbete sedan dess men har nog vilat lite för mycket denna vinter. Dödstöten kom under förra veckans semester då tre kilo fastnade under resan till Egypten, öl, hotellfrukostar, GTs, värme, all inclusive och overksamhet är annat än det hårda livet i Gisslarbo med kroppsarbete i minusgrader. Viktade in på 88 kilo efter semestern på vår ytterst exakta Ikeavåg. Då massa är fartens fiende så måste det bort och det har redan påbörjats, satsar på 82 kilo inom ett par månader så snabba varv kan läggas på banan.
Min fru som är smartare än mig gjorde tvärtom i Arabien, tog med sig hem en liten basilusk eller två och kommer nog närmast tappa tre pannor på en vecka.
Har förövrigt inte fått svar från England ännu.

2 kommentarer:

  1. Här hemma i Sörmländska trakter rullar ett basillusk
    alt. nämligen ett virus, har skalat av drygt 8 kg sedan jul, tror det kallas influensa, inte kul men man behöver inte ta ut sig vid svarven, bara å besöka ngt dagis.

    SvaraRadera
  2. Då jag bromsade bort all fart innan kurvorna i somras vägde jag nog för lätt. Satsar på att gå upp en massa massa iår och hoppas på mer fart in i böjarna.

    Johan E

    SvaraRadera