tisdag 1 januari 2013

Soft

Svartare Svart. Döare Döskallar. Hetare Flammor (alltså fläjmigare flames). Hetare Flammor (alltså ballare brudar). Skäggigare skägg. Djävligare Djävlar. Fransigare fransar (hur kunde nu nån nånsin få för sig att det var fränt?) osv... Visst är kanske dessa attribut på sitt sätt lite fräna, o visst hör de väl på sitt sätt till mc kulturen. Men känns det inte ibland lite tröttsamt att motorcykelhobbyn är SÅ intimt förknippad med en hård och frän attityd?

Nått så här rart kräver sin man

 Hur kunde det bli så här? Sanningen är ju den att de flesta av oss som pysslar med gammalt mc-mök är snälla goa gossar som hjälper tanter över gatan. Varför inte börja det nya året lite mjukt o fint med att visa det? Stor blev min glädje när jag hittade denna hjälm (dessutom på REA! Men så blir det väl när de flesta som vill individualisera sig ur kollektivet av individualister snarare letar DÖASTE Döskallen än goaste ängeln...), en fantastiskt skön kontrast till det mattsvartballa som förväntas.

 Ps. Inom en förhållandevis snar framtid kan vi nog visa smygbilder tagna på Lazons (den andre Tomas) Sivagnsräser. Ganska säkert Classic cupens Lovemachine... 

 Ödmjukt Sätermannen.

5 kommentarer:

 1. Och jag som trodde Änglarna var ett fotbollslag

  SvaraRadera
 2. Årets Lovemachine!! Det kräver sin man det!

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam om att ta fram mjukisdelen i dig. Jag inhandlade själv ny kruka i höst, men den hade mer rosa på sig... Men det kanske har med ålderna att göra... Billig var den också, nedsatt från 3500 typ till 1800. När jag skulle betala var det 50% på priset så det slutade på 900kr. Känns som årets klipp.
  Gott nytt år önskar vi från Gotland!

  SvaraRadera
 4. Yahowoa! "Utländska" läsare! Nåja, Gotland är kanske inte riktigt utlandet men jättekul med respons från utanför vanliga ligan! Å kul att fler kravlar sig ur det mattsvarta träsket, bära rosa utan att se dansband ut kräver nån som står trygg. Vara trygg i sig själv är kanske iochförsig något som kommer med ålder... På samma spår är att glädjas över extrapriser istället för att yvas över vilka stora utgifter man mäktar med. Mjukt är det nya hårda! Gott nytt år på er.
  Sätermannen

  SvaraRadera
 5. Sätermannen, du satte fingret på nåldynan. Mjukt är det nya hårda, helt rätt. Och världen kommer att bli mycket bättre!

  Jag tycker jag bor väldigt centralt, bara ett par kilometer från Gotland Ring....

  SvaraRadera