onsdag 2 januari 2013

Reality check
Å ni trodde att livet som bloggare bestod av enbart sus, dus, glitter och glamour? Nej då. Som upphöjd gästbloggare åtnjuter man förvisso stora ransoner av dessa livets godsaker, men inte ens i den positionen är det bara russin. Ibland hälsar verkligheten på, till exempel i form av en släpvagn fylld med sopor som skall grävas fram ur snöhögen för att lastas med ytterligare lite sopor. Mörker, kyla, snö, frusen kulhandske och en soffa som skall lastas på egen hand, jo så kan det se ut. Som tur är (å kanske bekant för vissa) är släpvagnar ett av mina särintressen och vår lokala soptipp en trevlig plats. Trevligast idag är dock rörelserna i kommentarsfältet! Dialog istället för monolog uppskattas av både ersättningsmannen och The original blogger. En liten kommentörsskola blir därför dagens bonus.Lite glitter o glamour, en Rysk terränglimo!

 Läs blogginlägget. Tyck något el fundera på något ikring det. Klicka med musens vänstra knapp på den blå texten : INGA KOMMENTARER alternativt En siffra och KOMMENTARER (ifall du inte är först på bollen). Klicka med musens vänstra knapp i den tomma rektangeln under texten: Lämna din kommentar. Skriv något du vill ha sagt alternativt vill fråga/upplysa om. Skriv under med Namn/signatur/smeknamn eller annat passande. Rulla ner i listan under texten: Välj en identitet. Klicka med vänstra musknappen i ringen framför texten: Anonym.  (Om du nu råkar ha ett konto så vet du hur du gör med det) Läs igenom din text, skit i stavfel, men se till att det är något du kan/törs/vill stå för. Klicka på den oranga rutan: Publicera din kommentar. Färdigt! Du är nu en del i en levande blogg!

 Ödmjukt Sätermannen.


3 kommentarer:

 1. Käre gästbloggare jag kan märka ett visst mått av självömkan över den mörka årstiden, kom gärna förbi mig så får du bära upp en tjocktv från min källarvåning om du nu ändå skall åka till vår förträffliga sorteringcentral så du verkligen får pusta.

  SvaraRadera
 2. Nej då! Ingen fara alls, jag uppskattar både vintern o kylan. Berätta inte det här för nån, men jag tycker nog nästan snöskotersäsongen är minst lika fin som MC säsongen...
  Sätermannen

  SvaraRadera
 3. Ryssarna var verkligen något på spåren med sin Niva, limovarianten har jag dock aldrig noterat.
  Snygg bil men säkert lika kass som en Ural.

  SvaraRadera