onsdag 14 januari 2015

Gert, Mats, Johnny, Erik, Pajdan, David, Ingvar och Lasse

Igår startades den franska stortysken upp, resan började med grillen pekandes norrut till Gert i Fagersta som ska kolla min Husabergmotor då han är särdeles bra på just sånt. HL Yamahan som syns är äkta vara, ska vara den som Bengt Åberg åkte på
 Jag kan inte på något sätt säga om det är den Yamahan eller inte men den känns lite fabriks, kolla exempelvis nedre gaffelbenen som är frästa ur massivbit.
Resan fortsatte till Mats i Upplands Väsby, Vidare till Johnny i Arenastaden, Erik i Solna innan världens tredje hetaste stadsdel anländes. I ett parkeringsgarage i närheten av Nytorget fanns det ett sextiotal cyklar, de flesta var japanska sjuttiotalare eller tidiga åttiotalare byggda i stilen som den gröna Ducatin härunder. Pajdan träffades och kommer förhoppningsvis få fart på sin Suzuki med den motor som levererades.
 Kaffe och mätaröverlämning hos David i Enskede innan färden togs mot Tumba där Ingvars Katanaklon beundrades, 1570cc, 235 hkr, 8,44 sekunder är siffror som imponerar.
Slutligen besök i Grödinge hos Lasse där en grej hämtades.
Resan tog nästan 10 timmar, 40 mil, sju stopp, fick tacka nej till kaffeinbjudningar 2-3 gånger hos personer som alltid är intressanta att fika med men med ett slikt schema så ska hjulen rulla, effektivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar