torsdag 1 januari 2015

Ny dans, ny chans

Grandell, Sandberg, Tin, Holte, varvgubbe
Dags igen för att lura ut vad det nya årets mål är. För ett år sedan skrevs det liknande rader och vill minnas att det var en ganska trött bloggare utan direkta mål eller tankar om racingens och Nonshines framtid.
2015 ska det sättas nya mål som kanske kommer uppfyllas eller inte, ska försöka i alla fall.
Angående Nonshinebloggen så fortsätter den nog i samma takt, hoppas att det ska bli fler intresserade men det känns som att en gräns har nåtts, besöksantalet ökar inte och inte heller aktiviteten bland de som läser den. Tacksam för att Grogg läser och kommenterar så mycket som han gör för utan den uppmuntrande effekten som han hjälper till med skulle det nog bli tungt. Tror trots allt att Nonshine kan räknas som en av de största motorcykelrelaterade bloggar som finns i Sverige.
Racingen har jag lite större planer för, målet blir att vinna Nordiska mästerskapen igen fast nu i 250 med Hondan, skulle kunna använda T20 Suzukin men då blir det liksom inte någon utmaning, encylindrig fyrtakt i den klassen är svårare än tvåcylindrig tvåtakt.
BSA Rocket 3 Rob North är ett projekt som också ska försökas med, närmaste månaden kommer jag försöka sälja andra grejor för att få ihop finansieringen då det behövs 30-40 tusen för att bygga en motor. Om försäljningen funkar och den cykeln byggs kommer även målet bli att vinna cupen i 750.
Den som lever får se, god fortsättning.

5 kommentarer:

 1. Det glädjer mig att du skall satsa på 250 Hondan.
  God fortsättning

  SvaraRadera
 2. Det ska bli spännande att följa dina äventyr med lill-hondan.
  /bop

  SvaraRadera
 3. Lasse har ju Triumph text på skinnstället skall han börja köra trippel ?
  Runrun

  SvaraRadera
 4. Får önska dig lycka till nästa år då.
  Har följt din blogg i det tysta .
  Har länge funderat på att skaffa en classicracer men är väl för gammal.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att jag är för gammal men det hindrar inte mig. Vet att åtminstone två förare tog sina allra första segrar förra året och de är över femtio, sen finns det de som vinner efter sextio och Granlund är nog 75 år och slår dem alla mest hela tiden.
  Så även om jag känner mig gammal så är det inget mot hur ålderstigen jag skulle känna mig om jag inte tävlade.

  SvaraRadera