lördag 3 januari 2015

Snyggvekåpor

 Har idag fått leverans på ISR kåpor, den blågula är originalet och således är den grå ny. Kåporna blev bra och kommer pryda vilken ISR-knarr som helst men knappast någon annan hoj, finns lite gränser för vad som kan anses vara estetiskt riktigt och dessa monteras nog endast för att det ska vara en sån, inte för dess höga snyggvevärde.
Det beställdes 5 stycken vilket är fler än vad som behövs men för att hålla nere styckepriset kom ett par extra med i beställningen. Om endast en hade gjorts med medföljande formtillverkning så skulle det blivit ett väl saftigt pris. Har alltså ett par plastbitar över om du vill köpa till din ISR, om du inte har en slik Acke Rising produkt är min gissning att du inte är intresserad.

3 kommentarer:

 1. Enligt resonemanget så borde det alltså blivit ännu billigare att beställa 10st, varför gjorde du inte det? Eller missförstod jag texten ;)

  SvaraRadera
 2. Tomas har 2 isr jag har 3 = 5 mvh lasse

  SvaraRadera
 3. Det har lite med psykologi att göra, man lurar sig själv att det blir billigt men troligen så hade den första kåpans pris blivit samma som de fyra andra kostar. Dubbelt så dyrt men 5 gånger fler kåpor.
  Sen så är det så som Lasse skriver att vi har ett antal ISR-knarrar sinsemellan men det är inte hela sanningen, att Lasse skulle ha en sån på sin XL500 ISR är inte troligt.

  SvaraRadera