fredag 29 januari 2016

Oljekärl

Du som tävlar har säkert noterat att nästa år gäller det att ha ett uppsamlingskärl för olja under motorn. Gissar att det kommer knorras om detta men själv så tycker jag att det är bra om än sent påkommet då modernracingen har haft regeln i många år redan.
Eftersom jag själv skadat mig rejält på grund av oljespill och det inte hade hänt om regeln funnits så är jag glad, oljesaneringarna som alltid är på alla race med medföljande förseningar och även att vi ska köra i sörjan kommer inte försvinna men bli ett avsevärt mindre problem. Tänk så istället för att tänka på att det är jobbigt att montera, en gång var det min nacke som tog smällen men din kanske klarar sig utan att du ens märker det då du aldrig gick omkull.
Har hursomhelst beställt hem tjugo stycken så kallade båtar från Ragged Edge racing som jag kommer sälja för 750 kr styck vilket är ungefär samma som de skulle kosta om du beställer direkt, kostar 45 pund på deras hemsida men moms och en ganska rejäl frakt tillkommer. Har handlat flera gånger från Ragged edge förut och det är toppkvalitet, det kommer finnas sammanlagt fem olika modeller att välja på.
Bilda kö

2 kommentarer:

  1. Vad kostar dom från Tullarn?

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte vad Tullarn tar för något liknande om han har det i sortimentet.

    SvaraRadera