måndag 25 januari 2016

Watz & Sjöström Racing Team


Dessa dekaler såldes för att finansiera 24 timmars satsningen på den ISR som Acke byggde åt Kjelle och Peppe. Gav enligt herr Watz bra med deg, undrar om jag skulle kunna göra något liknande, hur lite är du villig att ta betalt för att klistra dit en sån med Nonshine på på din bakruta.
På tal om att betala, snart pröjsar jag nog för att bli av med de sista tishorna samt nya anhängare.

6 kommentarer:

 1. Nu hänger jag inte med. Vem ska betala till vem? Plus att jag inte heller förstår varför du vill betala för att bli av med nya anhängare. Vänligen förklara för en oförstående.

  SvaraRadera
 2. Blev lite fel där, vill bli av med skjortorna men vill ha nya anhängare.
  Angående dekaler så gissar jag att mitt marknadsvärde kräver att jag betalar för att någon skulle klistra dit en bakrutedekal på sin kareta.

  SvaraRadera
 3. Hm, minns att jag var med och sponsrade Kralle i Superbike i början av 90-talet, pröjsade en bra slant för en tisha och sen bjöd han på buffé och bira på Anderstorp, du kanske skulle prova något sånt?

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det är lite skillnad på förare och förare i detta fall. Buffén skulle bli dyr att få fram till de där två som eventuellt skulle betala, alltså mamma och Ludde.

  SvaraRadera
 5. Jag är helt övertygad om att vi med gemensamma ansträngningar inom det gastronomiska området kan fixa fram mat om t.ex. en sådan firma som Öhlins gav sig in och sponsade verksamheten.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle lätt köpa en.

  SvaraRadera