måndag 15 augusti 2016

Bankett

Kalasa i Kolsva

Vi inbjuder dig och din bättre hälft, kamrat, mekaniker, sponsor, mamma, teamkamrat, eller vem du vill till Classic racing och Supermono avslutningsbankett på Kolsva Herrgård den 22a oktober.

Det kommer bli ett eller två intressanta föredrag som hålls av ännu mer intressanta föredragshållare, det blir fika, det blir middag , det blir samtal, det blir skryt om vem som är snabbast, det kan bli dans och har vi riktig tur blir det skandaler som kommer omtalas i många år. Vågar du missa detta, skulle inte tro det så anmäl er genast.

För att allt detta ska bli genomförbart behöver vi få in ett visst antal anmälningar innan den första september och det vore en tråkig historia vi fick göra en DNS.

Program

12.00-14.00
Ankomst till Kolsva Herrgård, checka in på rummet, kanske kolla på Ernst Orangeri som ligger i parken eller bara må väl en stund.

14.00
Föredrag av känd och intressant man

15.30
Fika

16.30
Föredrag av mindre känd men lika intressant man

18.00-19.00
Paus

19.00
Middag

21.00
Barhäng

Pris för detta blir 1395 kr om du delar rum , 1695 kr om du vill ha enkelrum, 695 kr om du vill bo någon annanstans. Priserna är per person, dryck till middagen ingår ej i priset.

I Kolsva bor även vi och de som vill komma förbi och titta och kanske få en kopp kaffe och en macka eller kaka är välkommen på öppet hus 10.00 till 12.30

Maila anmälan till mcdelar@telia.com snarast om du vill vara med eller har frågor.

Thomas och Paula Grandell1 kommentar:

  1. Nu har de första anmälningarna kommit till kalaset i Kolsva men fler behövs.
    Du som läser detta försök att sprida budskapet så att fler kan se det.

    SvaraRadera