fredag 12 augusti 2016

Facebook

Är en av de där få som tror att Facebook är en fluga som går över och därvid inte orkar gå med. Hittade dock bilder på samma forum idag på mig själv och då jag inte bara är dryg utan även självgod så snoddes två av fotografen som heter Leif Daremo eller om det är ett alias.
Bilden ovan visar småHondan innan sista varvet påbörjas, de jagande två har ett visst effektövertag vilket torde vara nästan femtio procent om det räknas från min sida och på varvets sista raka var jag en mumsbit även om det kontrades i bromsningen. Kunde dock inte klara sprinten fram till mållinjen riktigt, fick släppa förbi en men inte två.
Bilden ovan visar Gröne Gregory i ett enklare race men om det synas noga så kan det ses att bromshandtaget är intryckt mot gummit, när racet var över fanns det inte några bromsar alls, fick köra rakt fram efter långrakan då det inte gick att få stopp på ekipaget. Gick ju bra ändå.
Kommer inte skriva något imorgon så bli ej ledsen om det inte är en sedvanlig uppdatering, kanske Sätermannen har något i fickan. Sen som tips så visar TV6 MotoGP på söndag, sällan något som går att se på svensk gratisTV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar