söndag 7 augusti 2016

Tre av fyra

Bra helg i Linköping med en seger och tredjeplats med småHondan på 285cc i 350 klassen. Räknade inte med att vinna men ibland går det vägen och denna gång så blev det så, idag blev jag trea då det inte funkade riktigt, missade med bestyckning samt strul med broms under racet, var utan den ett par gånger och tappade många sekunder, blev av med andraplatsen på mållinjen men klarade tredje med ett par hundradelar.
I Forgotten era var det stenhårt igår, Kenny från Danmark på en TZ350 jagade mig alla 10 varv och var även om ett halvt innan ledningen togs tillbaka. Körde ganska fort enligt mig många tider under mitt gamla bästa på Sviesta och den allra raskaste var 7 tiondelar snabbare än vad som klarades förra året. Tyvärr vurpade dansken på sista varvet i bergskurvan och kunde inte vara med idag vilket gjorde saken enklare då det blev mera lugn körning med Knut Holte i hasorna, slog honom med mindre än en sekund idag, igår var det 21 sekunder emellan oss vilket säger en del om skillnaden i tempot på lördagen kontra söndagen.
Vill tacka de som kom och handlade tishor eller kom och pratade om Nonshinebloggen, får mycket fin respons och det värmer. På tal om skjortorna så finns det endast large och medium kvar samt medium för barn, handla gärna fler så en nya variant kan tryckas upp har idéer men så länga gamla modellen finns kvar så blir det ingen ny variant.

4 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat. Var nere på lördagen. Såg dig bara på banan. Hade iallafall tishan på mig för att stödja dig. Var på banken i fredags, stålarna hade inte kommit in ännu (fniss).
  GS Räven

  SvaraRadera
 2. Ja det gick undan. Du försökte helt klart med hjälp av knarren likt ett strykjärn räta ut chikanen varje varv. Grattis pårej!

  SvaraRadera
 3. Grattis du åker för jävla snyggt.
  #55

  SvaraRadera