torsdag 16 mars 2017

Årets citron 1981

 Saxat ur Bikekatalogen 1982, konstigt nog så fortsatte modellen att vara poppis och är det fortfarande. Det där med "håller sämre än det mesta" kan jag som säljer delar, CB900 är det bästa som finns då det ska krängas attiraljer.
Honda och Mercedes är som Alfa Romeo och Fiat fast tvärtom, de är riktigt dåliga men alla tror de är bra.
Alla vet ju exempelvis att Alfor rostar men har du ens sett en rostig Alfa av de senaste 20 årsmodellerna, det är nog lika ovanligt som en rostfri Merca som är äldre än två år.
Honda hade en riktigt dyster period 1978-1985, då gjordes inte många rätt fast sen kom de tillbaka.

3 kommentarer:

  1. Jag misstänker att det är ganska lika. Den som är "anhängare" av ett speciellt fabrikat verkar inte se bristerna i just det fabrikatet. Finns det det någon Alfa kvar som är äldre än 20år? När det gäller Fiatskåp är det väl samma som ett Peugeotskåp som ett Citroenskåp som ett Opelskåp. Och Opel påstår du väl inte är bra?

    SvaraRadera
  2. Tycker du ska börja kolla lite på hur Mercaskåp ser ut nästa gång du är ute och åker, jämför lite sen med de andra du nämner.

    SvaraRadera
  3. Tänkte du på att Mercaskåpen (dom spanskbyggda) är "lätt" rostiga? Men vad spelar det för roll. Känns dom andra bättre för att det finns sämre. Jag förespråkar inte någon av dom, jag konstaterar.

    SvaraRadera