fredag 31 mars 2017

Vacker motorcykel från Danmark


Javisst! Snodde rubrik OCH bild rakt av från nånstans på webbens framsida. Kanske man inte får göra så men visa snygga danska hojar måste väl ändå vara OK? CB 750 är känd för både det ena och det andra, kanske världens mest kända motorcykel. Lite som motorcyklarnas Bohemian rapsody eller Stairway to heaven, alltid högt i alla omröstningar om bäst hittills.
 Men känd för ett bra utgångsämne till en luftig cykel med tidlös retrodesign var den kanske inte tidigare...  Hjulen, lyktan, ränderna men framför allt just luftigheten tilltalar. Mer snygg än extrem
är tyvärr inte helt säkert med dagens byggen, här blev det definitivt så.
 Ödmjukt

6 kommentarer:

 1. Så du lånade även åsikten om att den var snygg? Med det menar du kanske att du friskriver dig från att den uppenbart är ful som stryk! För övrigt ser den photoshoppad ut så i bästa fall finns inte hojen i verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Nä, jag tycker den är snygg, ingen friskrivning här inte! Måhända photoshoppad, men en design är en design.

  Grogg: Nä, den där är ful.

  SvaraRadera
 3. Hojen är byggd av Wrenchmonkees av våra grannar i Danmark. Tror jag iaf, blir osäker nu när anonym påstår att den kanske är photoshoppad... vad exakt är det som är photoshoppat? Förklara gärna för att stilla min nyfikenhet du som har blick för sådant.

  SvaraRadera
 4. Som Drusse säger så är hojen byggd av Wrenchmonkees i Danmark, den var även på en utställning i Spanien. det var nog den som satte Wrenchmokees på hojbyggar kartan. Godzilla är nog namnet på bygget.Den är inte fotoshoppad, sett den på plats i Danmark ballare live!

  SvaraRadera
 5. Gorilla punch tror jag att namnet på den är

  SvaraRadera