fredag 17 november 2017

Likt Sickan

 Min mor heter Sickan, kallas inte Sickan utan heter det. En annan för dig mer (inte du RunRun) känd Sickan är Charles Ingvar Jönsson. Du vet hur han är, han har en plan, likt Sickan i Jönssonligan hade även jag en plan och den var klappad och klar in i minsta detalj. Tanken var denna, gör i ordning min Suzuki T20 så den blev representabel, vinna race, sälja cykeln som en vinnarhoj.
Allt fungerade, gjorde i ordning, vann på Årsracet och har nu sålt den. Ska till Danmark där den säkerligen kommer bärga framtida segrar.
Bra hoj detta, körde många race med den, vann kanske hälften, missade nog aldrig pallen förutom efter en vurpa i regnet på Åsen, bröt aldrig på grund av cykeln.
Nu en annan fråga, vad hör mätaren till för cykel, har letat alltför länge på nätet efter den uppgiften men gått bet, hoppas du vet.

9 kommentarer:

  1. Liknar någon gammal Veglia. Kanske till någon Vespa eller Lambretta? Eller annat Italienskt junk om Rumi. Men det är det där miles som stökar. Kanske Aermacchi-HD då?

    SvaraRadera
  2. Det kanske finns Vegliamätare som det inte står Veglia på men jag är tveksam.
    VDO brukar vara stämplade på baksidan med just VDO, om det vore en enkel sak att hitta vad just denna mätare är till skulle den ha hittats redan.

    SvaraRadera
  3. http://www.rbo.at/image/uploads/attachments/market_item/112/image/Ponnysilber_4.jpg
    Ska även finnas i 0-100km/h men men jag har för långsam internetuppkoppling för att söka, för tillfället...

    SvaraRadera
  4. KTM Comet Super 4
    Passar säkert även till diverse Puch m.fl.

    SvaraRadera
  5. Monark 80 TS och den där på länken är helt klart rätt modell, vad är den där först vita för något.

    SvaraRadera
  6. Victoria ms 50 enligt annons��

    SvaraRadera