onsdag 29 november 2017

Mer stift

 Har hittat en låda full med stift som alla verkar vara både kalla och balla. Den vita kartongen innehåller Autolitepluggar som heter AGMC3 och såna hittas inte på det världsomfattande internätet. Är ganska säker eller i alla fall tror lite på att denna låda har använts för utprovning av stift och då bör det ha varit av Husqvarna då just det namnet står på vita kartongen samt att det även finns plats för anteckningar av mil och lite annat matnyttigt.
Till min stora lättnad fanns det inte kinesstift i lådan, det hade varit en besvikelse.
Bosch Silber har jag en egen erfarenhet av, i tonåren hade min kompis Micke en Yamaha YZ125 som det kördes med oftast i Erstorps grusgrop. Det tråkiga var ett den ofta inte ville starta efter att den stängts av och byte av stift krävdes för vidare åkning. Ständigt återkommande var detta och renderade i många och långa promenader ledandes en död cross hem. Sen så hittades ett begagnat och ratat Bosch Silber som suttit i en TZ 350 G, det monterades och efter det behövde vi aldrig gå igen.
Gissa vilka stift det var som var originalspecifierade.

3 kommentarer:

  1. Lite vatten på din kvarn
    http://en.f1i.com/news/282204-ferrari-blames-japanese-supplier-vettel-failure.html

    Notera dock att dom, till skillnad från dig, pratar om Japansk leverantör och inte Kina. När det gäller Ferraris prestationer i övrigt så kan man nog lungt säga att det är andra faktorer som avgjorde mästerskapet.

    SvaraRadera
  2. De läser uppenbarligen inte Nonshinebloggen i Maranello, det borde de ha gjort.

    SvaraRadera
  3. Du har rätt i att stiften härstammar från Husqvarna . Dom följde med när jag köpte Moribidellin utav Oskar .
    Oskar jobbade på HVA,s experimentavdelning i Ödeshög
    Runrun

    SvaraRadera