lördag 14 april 2012

Lättning

Lättning av plånkan var målet denna morgon då kosan styrdes mot Köping, gick sådär. Köpte lite tidningar och böcker men fann absolut ingenting annat av intresse.
Åkte hem och lättade på min racerfyrfemtiomotor istället så nu är den ett kvarts kilo lättare, blev lite överaskad av resultatet. Med tanke på att hela puffran är urslipad, nerfräst, lätthålsborrad och titaniserad så var det inte illa.
Dagens pippi, nr 2 Fiskmås.

4 kommentarer:

  1. Vadå fiskmås? Var det inte därför Du flytta? Så kom nu inte å skryt över en sån som ett vårtecken. Förklaring om nån till äventyrs inte hört den förut. Stockholmare = fiskmåsar som skriker och skitar ner.
    / Tomas 2e

    SvaraRadera
  2. Stockholmare, det en massa folk som har flyttat dit från Sveriges alla hörn och kanter. Tycker det är svårt att dra dem över en kant. Har själv varit en slik inflyttare. Nu är jag väl nästan en Stockholmare i Västmanland även om jag aldrig skulle tycka att jag är annat än Finspångare.

    SvaraRadera
  3. Vad är målvikten för motorn?
    (Märkligt att man ska behöva ange mobilnummer för att kommentera nu oxå. Kontrollsamhälle...)

    SvaraRadera
  4. Har ej målvikt på motorn, vet ej vad en motor väger exakt. Tror nog att min motor väger 3-5 kg mindre än en vanlig raceifierad motor.
    Fleetwood är väl också inflyttad till Tjockhult men inte Stockholmare i hjärtat.
    Mobilnummerlämning, verkar helt norskt.

    SvaraRadera