fredag 6 april 2012

SmålandÖver åttio mil har idag avverkats i Fiaten. Klev upp i ottan med sikte på Orrefors där Stor och Lill-Klas huserar. Var framme kl nio och lastade i två Suzuki RM125 hos Klas och Anna-Lena som även bistod med frukost. Snabbt vidare till Nisse där en CB450 och en Kawasaki A1 samt en halv 450 till ihop med en GT250 ram lämpades in i skåpet. Avslutade sedan med en massa annat som fick plats innan Ducaton var full. Monica bjöd sedan både på en utmärkt lunch samt gott middagssällskap. Runt ett så startades den mäktiga dieseln upp igen och fem timmar senare stängdes den av på gårdsplanen i Gisslarbo. Önskar att man skulle kunnat stanna längre i Småland då sällskapet var av högkvalitet och samtalsämnen att dryfta vidare på skulle ha funnits i överflöd. Problemet med att stanna för länge är att man inte hinner lägga sig i tid och det brukar vara drygt att köra sent på kvällen.

3 kommentarer:

 1. Jisses! Är det så att du hittat en RM 125 från 1975?? (Tycker mig ana ett underliggande avgasrör) Udda som TRE Söndagar i samma vecka. Enligt Mc Shopparn i Karlstad ( får väl anses som ett av landets främsta Suzuki orakel) importerades tio styck som "gråimport" av en fristående handlare då ingen officiell import förekom...
  Sätermannen

  SvaraRadera
 2. Du är skarpsynt och iaktagelsen är korrekt. RM125 1975 samt en 1979 eler 1980.

  SvaraRadera
 3. Jo, 79 - 80:an kände jag givetvis igen, men i sammanhanget tyckte jag tydligen den var en dussinhoj knappt värd att nämna... Får väl trösta mig med att jag numer har mellansveriges enda RM 125 -75 med det moppeliknande originalstyret i behåll! (Dessutom har min 80:a större motor än din)
  Ödmjukt (hihi) Sätermannen
  GLAD PÅSK på er!

  SvaraRadera