tisdag 19 februari 2013

VN 1500

Den här sköningen hittades förra veckan, saknas en brutta med tuttar som upphäver tyngdlagen annars komplett. Sitter på en Kawasaki VN 1500, just anhängarna av slika fordon är extra entusiastiska och har en vad jag uppfattar det som mycket aktiv klubb, Vulcan riders. De andra märkena har inte det så något måste vara extra bra med dessa kontra Honda Shadow, Yamaha Drag Star eller Suzuki Intruder som torde vara direkt jämförbara, i alla fall för en lekman som jag.
Angående förra inlägget så kommer det krävas lite mer om tröjan ska bärgas, det är 5-6 frågor som ska svaras på inte två, kämpa på lite nu.

3 kommentarer:

 1. Vad var frågan?

  SvaraRadera
 2. Inte frågan, frågorna. Jag vet att du är utlänning och kanske har lite svårt med svenskan men frågorna är följande, märke på bilarna samt modell, motorns ursprung och annat extrafint märke från samma stad, del av bil som kan förknippar med förgasarmärket. Plättlätt.

  SvaraRadera
 3. Äh, sånt där fyrhjuligt vet jag inget om. I mina ögon kan det vara en byggsats eller en crosskart.

  På en Weber brukar man brukar man kunna grilla korv, vad har det med bilar å göra :)

  Men där nämndes IMP och det var ju lite spännade, det var ju till en sådan som Colin Lyster vad med och tog fram ett topplock med 4-ventilsteknik som blev senare blev till en 8-ventils CB450 topp. Ett sådant skulle man ha!

  SvaraRadera