måndag 20 juni 2016

Gallring


Har, som så många gånger förr, en vision om att kunna bringa lite ordning bland projekten i garaget. Inför sommarsäsongen vore det kul att få fram och leka lite med de prylar som sitter ihop, likväl som det vore trevligt att komma åt de projekt man kanske vill pilla lite med nån ledig dag.
 En sortering av prylarna i förråd har påbörjats. En del skall säljas. En del skall prioriteras upp på listan. En del skall prioriteras ner på listan. De flesta prylarna skall helt enkelt flyttas för att göra det möjligt att komma åt en annan pryl som skall flyttas...
 Tyvärr ser mina utrymmen numer ut som de där brickspelen vi alla lekt med som barn. Med den skillnaden att det inte saknas en bricka nere i hörnet.
 Ödmjukt

3 kommentarer:

  1. Du glömde att nämna de nya projekten som tillkommer i ett eller flera anfall av habegär. Man måste se till att det finns plats för dem också.

    SvaraRadera
  2. Större habegär än utrymme är en vanlig förekommande sjuka i våra kretsar.

    SvaraRadera
  3. Som liten hade jag hade ett liknande brickspel med förslag till olika kombinationer på baksidan. Under en variant stod det Unmöglich och den lyckades jag aldrig få någon rätsida på. Samma sak är det med min lilla verkstad.

    SvaraRadera