söndag 5 juni 2016

Market Du vet väl att du kan klicka på NONSHINE MARKET knappen här bredvid och bli den nye lycklige ägaren till en riktigt ball pärla? Nu har du dessutom möjligheten att enklare än så bli den nye lycklige ägaren till ett känt Nonshine fordon! Denna enpet har ägts av bägge era favoritbloggare, o till viss del har man på sin favoritblogg kunnat följa hur den utvecklats från rasslig skorv till finfin farkost i samband med ägarbytet.
 Patinan är jämn och fin, moroten är servad med lite lager, tätningar, ringar o sånt. Funktionen är alldeles som den ska med lite nya hjullager, uppdaterad framgaffel, riktad ram mm. Farten är något högre än den ursprungliga eftersom någon råkade slinta in med slipstiftet, råkade skava topplockets tätningsyta mot svarvstålet och sedan råkade få på en lite för stor ubåtsförgasare med ställbart...
 Nå, för att få byta åt dig denna mot nio stycken röda sedlar behöver du bara klicka på Sätermannens namn i blått där strax ovanför Spinnin Wheel dekalen, precis som vanligt om du vill nån av oss något.
 Ödmjukt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar