söndag 3 juli 2016

Anderstorp 2016

Önskade ju lite regn men det blev lite väl mycket på lördagsmorgonen.
Annars gick det bra och dåligt, igår efter att ha kört 5 varv i blött fick jag startplats fem, andra led. Sen skulle det tävlas i torrt och jag tog starten och virrade runt banan i min jakt på vettiga bromspunkter men lyckades hålla Sims bakom mig för det mesta, han var om ibland men inte då det gällde, vann med snabbaste tid.
Idag gick det sämre i upptorkande, trea i upptorkande då det gick för sakta i början, ett varv tävling till så skulle kanske segern bärgats men det är det där med om. Min två sekunder snabbare varvtid än vinnande TZ500 är en klen tröst, Holte kom tvåa och det var bra för honom men min besvikelse var grann, fjärde gången som jag inte vunnit racet på Pecketten på över tjugo starter, första förlusten sen Våler i maj 2015 om Tyskland bortses.

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat, trotsade regnet på lördag förmiddag 30 mil från Karlstad, det värmde gott med din seger, såg att du lättat drevet bak inför söndagen, ack vad det hjälpte. Dock hiskelig fart på rakan ����

  SvaraRadera
 2. Kul att någon hejade på mig förutom mina barn, uppskattas.
  Lättat bakdrev vet jag inte, kuggade ner ett fram till söndagen så det blev ju lite lättare, cykeln varvade endast 9000 på rakan sen fanns det inte effekt för mer, 232 km /h, kanske att det gick en aning fortare på söndagen med nya drevningen men jag tror inte det.

  SvaraRadera
 3. Vad var det då för något som låg under bakhjulet på söndag förmiddag?? Såg ut som om någon borrat??

  SvaraRadera
 4. Spånen kom från drevet som du hade gissat men anledningen var att de M6or som det var fastskruvat med inte höll så de ersattes med M8 skruv. Större hål behövdes därav spånorna, tyngden ökade dock.

  SvaraRadera