fredag 15 juli 2016

globetrotter90.ducati.com


 Kunde naturligtvis valt en bild som sakligt, korrekt och informativt visat en Ducati. Helt utan att på något vis exponera eller utnyttja en ung kvinnas former för inget annat syfte än att ge gubbsjuka mansgrisar ögonfägring. Men jag ville inte : )

Anledningen till det uteblivna inlägget igår var inte direkt just den här cykeln, men väl Ducati. Den anrika fabriken firar i år att de hållt igång i Nittio år. Detta firas bland annat med en liten jordenrunttripp, en liten tripp som innefattar sju stycken utvalda chaufförer för att dela upp resan i olika etapper. Den förste i raden av dessa chaufförer, en glad Indier med egen mc-verkstad och en del annat på sitt CV, besöker i dagarna Hedemora. Ducatis första seger togs idag för exakt 60 år sedan, detta naturligtvis just i Hedemora. Inte för inte som Dalarnas äldsta stad kallas Motorstaden!
 Thomas Larsson har inte bara många strängar på sin lyra och en hel del järn i elden, pensionär som han är, utan är också genom mångårigt slit och engagemang en av Hedemoras finaste representanter för motorsport/intresse. Naturligtvis fick han styra upp detta celebra besök. Mr Nakai vet numer hur ett Torsdagskvällshäng i Isgaraget kan te sig, Sätermannen vet nu en del historier som kanske delas i någon racerdepå nån kväll, eller kanske på någon blogg i något framtida sammanhang...
 Så länge skriver ni in rubrikens ord i sökrutan o läser för en gångs skull en annan blogg. 

 Ödmjukt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar