söndag 1 januari 2017

Ny dans, ny chans

2017 vad kan vi förvänta oss. Har som alltid en massa tankar som snurrar i mitt huvud om hur det ska bli och hur det ska gå till och vad nyttan med detta skulle kunna tänkas vara.
Angående nyttan så är det en sak som får negligeras då racing och nytta inte har många gemensamma faktorer men om det ska tas fram en så är det att jag mår riktigt bra då det går bra på banan, bäst då vinsterna kommer men även bara det att prestera bra räcker långt. Att må bra är mycket värt så där är nyttan med det hela.
Vad ska det då köras med, troligen med samma som det startades med förra året, BSA trippel samt småHonda XL med skillnaden att här står XL för extra large då den nog blir ca 340 cc till skillnad från förra årets 285cc. Skulle gärna köra Bimotan också men det är svårt att hinna med att hålla två cyklar igång, tre är värre.


Det som jag helst skulle göra är att köra i Europa, Classic endurance med ISR Kawasakin vore tufft. Har cyklar som duger, tror att farten finns hos mig för att inte göra bort mig, kan nog prioritera fram ekonomin som behövs, tror till och med att den klass som heter Classic endurance för cyklar på max 1000cc tillverkade före 1982 skulle kunna vinnas om det kan vara så att det inte bryts i någon tävling. Vad hindrar då detta äventyr, jo det inte finns någon att köra med, har frågat ett flertal men ingen vill med, de flesta tror att vi blir yngre och att sånt kan hinnas med ett annat år. Har fått slut på racerförare att tillfråga och har nu börjat fundera på att hitta någon som inte är svensk att åka med, kanske skulle hitta en kvick dansk, norsk eller finsk chaufför.
Hursomhelst, om du tror dig kunna köra fortare än mig, kan betala en slant och offra två-tre veckor av ditt liv under ett år så hör av dig.
Målet 2017 blir nog ändå som vanligt till slut, att inte bli tvåa.

Ett annat mål detta år ska bli att ta tre eller fler segrar på en dag under 52-årsracet.

3 kommentarer:

 1. God fortsättning Thomas!
  Jag kollar in din blogg ganska ofta men är dålig på kommentarer... Synd att det inte var 4 hjul, då hade jag nog kunnat kvalificera mig ganska skapligt till dylika eskapader... men nu är jag bara en i mängden som njuter av dina inlägg. Keep it up, som man säger ibland. Och en hälsning från Gotland!

  SvaraRadera
 2. Jag och mitt ego uppskattar alla som läser Nonshinebloggen.
  Du skulle nog kunna lära mig lite om fyrhjulskörning, kanske skulle skriva upp sig på en kurs.

  SvaraRadera
 3. Du får väl ta med familj och nån hoj till Gotland så kan vi smiska runt på Gotland Ring med både hoj och bil!

  SvaraRadera