måndag 16 januari 2017

Overkligt

Film och TV är inte alltid helt realistiska i sin framställan av verkligheten, ibland känns den helt korrekt som exempelvis i Hem till byn eller Goda grannar, sen kan det bli lite suspekt som i Svamp Bob fyrkant eller om Trumpen är på TV, helt utflippat blir det i maj då det är Schlagerfestival.
Allt detta går dock att acceptera som mer eller mindre troligt, igår togs dock steget över gränsen och det rejält av SVT. I deras nya polisserie "Innan vi dör" närmare bestämt, allt verkade bra och korrekt enligt min lekmannamässiga åsikt, seriöst och spännande tills det totalt flippar ur.
I en scen som kan ses på länk nedan blir det helt overkligt, ingen skulle ge sig på ett sånt brott utan att ha en enda möjlighet att komma undan om någon skulle vilja komma efter och ifatt, gå direkt till fängelse utan att passera gå. 
http://www.svtplay.se/video/11933746/innan-vi-dor/innan-vi-dor-sasong-1-avsnitt-1   titta vid tiden 29,30  

4 kommentarer:

 1. Jag får ta upp det där på årsmötet på lördag, kanske jag är omgiven av kriminella!?

  SvaraRadera
 2. Du tänker att han kör på NGK stift eller?

  SvaraRadera
 3. Va, är det så illa med SVT så att de inte bara sänker en storsatsning med en Ural utan även borrar ett hål på botten av sjön för att komma ännu längre ner på botten, till och med under botten, är det så.

  SvaraRadera
 4. Rekvisitör på SVT, drömjobb! Snart kommer skurkarna i en flygande tunna och skjuter slangbella laddade med hasselnötter :)

  SvaraRadera