fredag 15 mars 2013

Officiell

Jo, de här männskorna dyker upp när man bild-googlar "officiell". 
Nån som har nån aning om vilka de kan va?
Har så upphöjts till officiell gästbloggare. Med egen inlogg och allt! (Tyvärr så är varken jag eller Thomas dataduglig nog att få det att fungera i praktiken, så jag får väl snika vidare på hanses inlogg). Finns både vilda, milda, diffusa, solklara och några andra planer, vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Kanske kastar the original blogger mig ut i kylan ganska snart igen när måttet av lovsång till sidventilare, tvåtaktare, öststatsfarkoster, den kommunistiska läran och min egen person rågats... Så länge kör vi o hoppas att du blir med.
Mamma! Jag blev något!
 Ödmjukt Sätermannen


8 kommentarer:

 1. Jag vet var det står en fin Moteur Bernhard sidventilare = Lördagsgodis.

  SvaraRadera
 2. Vi har alltid haft kungaparen på väggen på utedassen på sommarstället men nu vete gudarna. Vi vill inte skrämma barnen ifall de måste gå sent på kvällarna.

  SvaraRadera
 3. Pojkstackarn till vänster är släkt med Bengt Å, så, så dålig kan han inte vara.

  SvaraRadera
 4. Att, inte inte vara dålig är inte samma sak som att vara bra. Eller?

  SvaraRadera
 5. Jasså minsann! Släkt med en gammal mc mästare, jävlar inte dåligt. Bruden då, nån som känner till om hon har nått påbrå?
  Sätermannen

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det ser ut som Stålmannen och Flourtanten ifrån småskolan.

  SvaraRadera
 7. Brallisen på bilden är släkt med Berra motorprinsen som i sin tur är 21 männing med motormannen jag själv. Jag tyckte väl att hon verka lik mig.

  /Tomas den andre

  SvaraRadera
 8. 1954 fick jag en autograf av prins Bertil i depån på biltävlingen i Hedemora. Inte fan visste jag att vi va släkt, jag visste inte ens att han var prinsen!

  SvaraRadera