måndag 11 mars 2013

Varde ljusEn pålitlig (Made in DDR) extern kraftkälla till moppens bakre lykta. Detta då denna rödlykta kommer ha samma betydelse för mina kollegor som Betlehems stjärna hade för de vise männen, en fjärran ljuspunkt som visar i vilken riktning färden går. Hey ho lets go!

 Ödmjukt Sätermannen

6 kommentarer:

 1. Som svagströmsnörd så undrar jag naturligtvis över den vacker lindade spolen, eller var det bara så att Du inte hittade avbitaren.

  Gespanne spitzen pilot Tomas

  SvaraRadera
 2. Drömmar om Kommunism, horeri och religös fanatism i ett inlägg, vad har jag släppt in på min alldeles egen avkrok av nätet.

  SvaraRadera
 3. Omvänt stoppljus = lyser ända till du stoppat!?

  SvaraRadera
 4. Chockera, provocera och prostituera i väl avvägda delar är standardreceptet till framgång i mediebruset, alltså till lycka så som vi ser den idag. Är uppriktigt glad att denna, en av de allra finaste av webbens avkrokar, inte använder detta tillvägagångssätt. Blir dock lite oroad över din självklara koppling mellan röda lyktor och glädjeflickor, en koppling som kräver mer världsvana män än de från Säter...
  Sätermannen

  SvaraRadera
 5. Tror inte det är kutym bland kokotterna i Säter med omnejd att skylta med verksamheten. Herrarna i samhällen som Säter och liknande hittar fram ändå.

  SvaraRadera
 6. Är det startsnöret som sitter upplindat på bakramen?

  SvaraRadera