fredag 8 mars 2013

Toppjobb

 Har i veckan monterat toppen på GS-motorn, topplockspackningen är inte original då borret är 3 mm större. Kom med kolvsatsen och det mest uppseendeväckande med den är att Wisecologgan har ändrats. Till det bättre? Nä allt var bättre förr.
Kammarna ska ställas in och turligt nog hittades ett paket med ställbara kamdrev, fel modell men ändå rätt. Fick fila ett urtag för kamnocken på ca 5mm sen funka det.
Allt är monterat och nu ska bara kammarna klockas in och det är inte min favvis bland uppgifter. Min inte alltför välmonterade hjärna är inte kompis med denna uppgift men det brukar slutligen bli rätt. Jag har svårt för detta med vilket håll som är vilket, exempelvis så är höger och vänster fortfarande något som jag ser fram emot att lära mig.

3 kommentarer:

 1. För en snajdare av din kaliber hade det kanske varit lika enkelt att slitsa bulthålen så att orginaldrevet blivit ställbart?

  Är det f.ö. dom där dreven som har samma dimension som 450ns kamdrev?

  SvaraRadera
 2. Höger hand har tummen pekande till vänster och vänster hands tumme pekar till höger .
  Runrun

  SvaraRadera
 3. Det fanns nog färdiga modifierade kamdrev från GS men det känns lite skönt att plocka dit nya trimdelar från oöppnade förpackningar.

  SvaraRadera