lördag 9 mars 2013

Velmo


 Har varit i Örebro igen, hittade en av världens fränaste trehjulingar men kan inte visa bilder på de då ägaren sa nej på min fråga om det var ok med fotografering. Var hursomhelst en slags varubudsfordon från 1943, tillverkad av Monark, ursprungligen eldriven men motorn ersatt av en Ottomotor från FN. Knarren på bilderna var däremot ok att avporträtteram, tror att motorn är en Velmo.
Cykeltuta av märke Puck, batteriet var isatt för femton år sedan men tutan skulle visst vara tutig fortfarande, jag vågade inte testa.

Här är en godbit som kom in igår, Honda CB650 Motad 4-1. Kommer lägga ut detta på Blocket om ett par dagar och det kommer vara sålt i ett rafs. Om du behöver ett slikt system så finns det här och som Nonshineläsare har du försprång, innan nästa helg är det sålt så skynda.
 Med godbit menar jag kanske inte att privatpersonen Thomas går loss på detta men motorcykelskrotaren Grandell gör det, får ett otal förfrågningar om avgassystem till CB 650 varje år och har nästan aldrig något att erbjuda. Det är en nästan lika vanlig fråga som om system till CB750/900F och tänka sig det finns ett sånt just nu också fast original.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar