fredag 23 augusti 2013

Veckans logotyp


Gulf denna nuförtiden återuppväckta i Sverige oljehandlare. Svårt att inte tänka på en 917 i ljusblått och orange eller i alla fall på Lindman som lackade sin monoracer i dessa färger bara för att det är så snyggt, spons hade han inte som jag trodde och säkert fler trodde. Snygg var den i alla fall, idag är förövrigt samma knarr svart och guld, tänk Ronnies Lotus. Smen som håller i rodret har inte heller han spons av John Player Special utan har JGS som medfinansiär, Järn Gänget Sundbyberg.
Tunnan skrotades igår och ger en ledtråd om att den gård vi bor på ska ha varit störst i Västmanland på sextiotalet, köps sågkedjeolja på fat har man nog mycket skog. Idag är Gisslarbo störst i norden men inte i samma bransch. Troligtvis skulle det vara ekonomiskt bättre att vara lite stor i skogen ön krallig i motorcykelskrotningspysslet. Men som min far säger, pengar är inte allt min son.

3 kommentarer:

  1. Säger din far så ? Då e de nog så .
    Runrun

    SvaraRadera
  2. Konstigt nog kom Porschen upp först i min Gulfvärld, före raggarbilen. Klart att Forden borde nämnts före det tyska fordonet.

    SvaraRadera