onsdag 28 augusti 2013

Wiz kids


På Yamaha Randy Mamola
På Kawasaki Eddie Lawson
Här är de inte gamla men säkerligen redan blixtrande snabba. I senaste Classic Racer uttalade Keith Heuwen sig om Mamola att det var synd om honom då han aldrig fick en barndom och varit stjärna sen dess, har enligt Keith aldrig lärt sig det sociala spelet i livet för normalt folk. Å andra sidan vem har det.
En som jag känner lite grann känner de stora stjärnorna idag och han uttalar sig på samma sätt om Stoner, Pedrosa och en bunt andra. Egentligen verkade det som att Rossi var en av de få som hade social förmåga att överhuvud taget kunna föra ett samtal. Illaterata var ett ord som nämndes i sammanhanget.

5 kommentarer:

 1. Med höga nummer på skyltarna kan man förstå att det är i början på deras tävlingsliv. Ett stycke kvar till nummer 1. Undrar vad bokstäverna Z och R på skyltarna betyder .
  Runrun

  SvaraRadera
 2. Bokstaven anger "District letter", alltså vilken stat föraren kommer från.

  1974 hade Californien bökstäverna: E, R, Y & Z
  1984 flyttades District letter till nedre vänstra hörnet.
  1985 flyttas det tillbaka till nedre högra hörnet.

  Alternativt, beroende på årtalet samt vad det är för färg på.
  Z kan då ange Novice Division eller Pro-Am Division.
  Men detta alternativ är mindre troligt i detta fall.

  SvaraRadera
 3. Det kan säkert vara så med dom flesta. Före tävlingen på Laguna Seca ifjol, tog sig Cal Crutchlow tid och visade sig vara en trevlig prick.

  SvaraRadera
 4. Crutchlow är en arbetargrabb från Coventry, gissar att han har haft en fot i verkligheten. Bradley Smith ska visst också ha huvudet på skaft.

  SvaraRadera
 5. Då fick man klarthet i bostavsbryderiet,Man kan aldrig bli för ung för att lära sig nåt gammalt , eller hur det nu var.
  Runrun

  SvaraRadera