tisdag 4 februari 2014

Bussar

 Nu till något som alla vettiga människor tycker är högst intressant. Alfa Romeo bussen är enligt Jonta en riktig svåring att hitta och Jonta har glömt mer om Alfa än vad vi andra någonsin vetat. Om han säger så så är det så.
 Bussarnas buss, Fiat 238. Är precis som en sån ska vara, liten på utsidan och så stor inuti att den skulle behöva ett eget postnummer. Utöver det är modellen hal som en ål i tvål. Om man kommer farandes nerför Kolmårdsbackarna och lägger ur växel så den får rulla fritt far man fram i över 120 när man kommer ut på slätten.
Split window typ treor fanns det många av, en slik som är på bilden kostar över en halv miljon, en tidig lyxbuss som ej kom med på bild begärdes det dubbla för. Vet ej riktigt varför denna var den enda som jag plåtade, känns sådär i färgval, lite väl tjejig, han som äger den dricker nog Lumumba eller Cuba libre.
Det fanns en blå panelbuss med reklam för Porsche traktorservice, den var fin.

1 kommentar:

  1. Fan, bussar verkar inte slå, vad är ni för människor egentligen. Upptäckte även ett fel i texten som jag tänkte redigera bort men det får stå kvar.

    SvaraRadera