söndag 2 februari 2014

Resa

 Den extra uppmärksamma har säkerligen noterat att klassen på denna webbens avigsida har varit ovanligt hög de senaste dagarna. Detta är min förtjänst då jag varit på resande fot ett par dagar och förlitat mig på Sätermannens skarpare penna. Nu är det dock slut på skönskrivningarna och de ekvilibristiska verbaliteterna då originalbloggarn återvänt till sin läst.
Har länge varit nyfiken på Bremen Classic Show så en inventering bland vänner och bekanta för att utröna vem som hade bäst och lyxigast bil gjordes så att det skulle bli en behaglig resa. Jonta som inte bara är direktör utan även äger en riktig direktionsvagn kontaktades och lurades upp som medföljare på denna resa mot det gamla delarna av Sverige som nu numera har annekteras av Tyskland.
Ett par till kamrater sen var ressällskapet komplett men resans stjärna i dubbel bemärkelse var den Mercedes 300TD som utan mankemang tog oss både dit och hem. I och för sig inte så konstigt att det gick bra, har den har utprovats under nästan åttiotusen mil så borde den vara bombsäker.

3 kommentarer:

  1. Bilen bör ju vara i extraordinärt bra skick & billig för att man skall importerar en som gått såpass många mil!?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Bilen var billig, skattebefriad och motor som endast gått 16-17000 mil efter renovering, knappt inkörd. Importerad från Finland märkligt nog.

    SvaraRadera