torsdag 5 juni 2014

Mäta med Sovjet

 Då en stor del av de som följer denna plats på webbens avigsida tycker att Dala Demokraten är den enda tidning som är värd att ens ögna sig igenom så ska här bjudas på Sovjetromantik.
 Fick möjlighet att handla upp mig på lite högteknologi från det bland tidigare nämnda läsares mycket saknade nu lyckligtvis nerlagda land. USSR vets det ej vad det står exakt för men R står säkerligen för republik sen är det säkert något med folkets också och folket hade full rätt att tycka vad de ville bara de tyckte som kommunisterna i Kreml ville att de skulle tycka.
Micrometrar var det som inhandlades för tiotalet år sedan, de är fina på alla möjliga sätt och vis och som det kan ses så har inte alla kommit till användning ännu men det skulle ha varit dumt att inte pröjsa för hela sortimentet då det fanns tillhanda.

9 kommentarer:

 1. Med blyplomberingar på snörena

  SvaraRadera
 2. Svårt att bli mätt på tekniken från Sovjet.

  SvaraRadera
 3. Saftigt fördomsfull svada från en som inte satt sin fot där CCCP. Dalfolkets pengar värmer nog i en skrothandlares ficka trots att han spyr avundsjuka fördomar över detta stolta folk.

  SvaraRadera
 4. Hörr du Lazon Vad jag minns så köpte skrothandlarn öl till det törstiga Hedemoragänget på en Rysskryssning.

  SvaraRadera
 5. Pratar vi om samma skrothandlare nu eller är det mig Du menar som osnål skrothandlare.

  SvaraRadera
 6. Skrothandlaren som drog österut enligt sin blogg:
  http://nonshine.blogspot.se/2012/11/ussr.html

  SvaraRadera
 7. Svante kommer nog få rabatt nästa gång han handlar här. Angående ölhandlandet på rysskryssningen minns jag ej om det gjordes men då jag som Lazon nämner är snål så gissar jag att det handlades lite billigare då det ändå skulle bjudas bort ett par plattor. Maten som även då bjöds på var dock inte från någon ex Sovjetstat, eller kaffet men kanske spriten till.

  SvaraRadera
 8. Ett liet tillrättaläggande vore ju på sin plats. När har jag påstått att skrorthandlarn är snål? Han gör ju bara sitt jobb och för övrigt är jag stolt Dalmas men jag läser inte DalaDemokraten utan håller mig som rumpmas till Södra Dalarnes Tidning.

  SvaraRadera