söndag 29 juni 2014

Meteorolog

Att höra till yrkesgruppen  som beskrivs i rubriken måste ha sina poänger. Makten som besitts av dessa kan påverka oerhört mycket hur vanligt och ovanligt folk beter sig, fast man egentligen inte tror på vad de säger så låter man sig påverkas å det grövsta i val av aktiviteter. Själv så funderade jag denna dag att sälja grejor i Surahammar då de alltid utmärkt arrangerade Suradagarna även innehåller en veteranmarknad. Regn och rusk utlovades så jag valde att besöka haket som konsument istället då det är en trist historia att sälja under de utlovade väderpremisserna. Det var förstås helt ok väder där i alla fall under de timmarna vi besökte stället. Det vore bättre om spåkärringarna i Norrköping sa att det alltid var bra väder på gång så skulle det bli mera gjort i samhället.

 Marknaden var ok, lite lite säljare av motorcykeldelar men det får SMHI ta på sig. Hittade ett par Öhlinare som kanske hamnar på Watz gamla ISR som enligt bilder från förr ska ha slika dämpare. Styret kommer från Tommaselli och modellen är lite eftertraktad så det inhandlades i samma affär.
 Rekommenderar denna marknad som även erbjuder barn och icke motorintresserade mycket med tivoli och andra arrangemang, kom ihåg det nästa år och glöm bort att kika på prognosen innan.

5 kommentarer:

 1. Kan du rekomendera en eller två veckor på förhand nästa gång, tack!

  SvaraRadera
 2. Helt ot...
  Finns det möjligen en framskärm till Kawasaki gpz 1100 årsmodell 1981 i gömmorna?
  - En kantig sak som det finns behov av i min närhet.

  SvaraRadera
 3. Vilken färg vill du ha.

  SvaraRadera
 4. Hoppsan! Det finns alltså.
  - Jag sänder omedelbart en lakej.

  SvaraRadera
 5. Dubbla Öhlin är inte bara bra, det är vackert också.

  /Bop

  SvaraRadera