torsdag 12 februari 2015

Rob North

Tänka sig, jag hittade Rob North chassiet och rullade fram det i ljuset. Tanken är fortfarande att en koppling med belt, kolvar, kammar samt lite drev ska handlas innan veckan är slut men då det som vanligt väntas på svar från England så är undran om det blir något alls. Ska nog ringa imorgon.
Minnesgoda och långvariga läsare minns kanske att det redan har arbetats med denna knarr, det känns bra för då är det mycket gjort redan.
Funderar mycket på förgasare till denna, de bästa kostar runt 10 lax och då jag inte bara är dryg utan även snål så är tvekan stor. Kanske du vill sponsra mig med detta, köpa en brygga och låna ut den till mig, sen när allt är vunnet och racen körda så får du tillbaka den. Jag kan klistra dit ditt eller ditt företags namn på knarren, det vore väl fränt.

8 kommentarer:

 1. Går det med en avkortad brygga på en dylik motor eller krävs det 3st standalone?

  SvaraRadera
 2. Det går nog bra med en avkortad variant, kanske så att den behöver byggas om mer så att två, tre och kanske ett ska ihop. Lite krångligt men kan nog gå att tråckla ihop.

  SvaraRadera
 3. Förstår inte att du ens funderar på att montera Keihinförgasare på en engelsk motorcykel. Kommer förmodligen enbart att leda till att motorn spottar bort dem.

  SvaraRadera
 4. Förstår inte att du ens funderar på att montera Keihinförgasare på en engelsk motorcykel. Kommer förmodligen enbart att leda till att motorn spottar bort dem.

  SvaraRadera
 5. Det är engelsmännen som försöker lura på mig dessa styggelser. Påstår att det är dyrare med Amaler.

  SvaraRadera
 6. Det är engelsmännen som försöker lura på mig dessa styggelser. Påstår att det är dyrare med Amaler.

  SvaraRadera