måndag 12 oktober 2015

Lohmann 18 cc

Provar med rörliga bilder vilket skulle kunna bli en nyhet på Nonshinebloggen, skulle till och med kunna locka till sig den nya sortens människor som kanske inte tycker det skrivna ordet är så salt.
Anledningen till att filmen är lite stressig är att jag försökte få med så mycket som möjligt på 20 sekunder vilket är den längd en snutt får ha på Blocket där denna påhängsmotor med hängare är till salu. Det gick sådär, fick inte med de rörliga bilderna i annonsen och klarade inte heller tiden.
Vad som syns eller vad jag i alla fall hoppas syns är en 18cc Lohmann som populärt kallas för diesel men det funkar den inte på. Grogg som har massor med konstiga intressen och därmed även kunskap om lustiga ting har rekommenderat Biltemas tändvätska. Själv hittade jag en halv flaska lampolja som den startat på men det är inte lätt. På Youtube finns det filmer om hur de ska göras och då används gasolbrännare för att förvärma, tror inte det är den rätta metoden heller även om det säkert underlättar, mycket. Har svårt att se hur alla stackars Lohmannister förr när dessa var nya drog fram en oljebrännare av gammal modell och pumpade tryck i den och började elda på cyllen innan varje färd.
Kommentera gärna om denna film kan ses den eller inte.

3 kommentarer:

 1. Filmen gick bra att se och höra.
  #55

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr inget syns och hörs ...på padda

  SvaraRadera