måndag 19 oktober 2015

Veckans Brallis

Här kommer en riktig goding för er sidovagnsfetischister fast i just detta fall räcker det med att uppskatta en bra bild på en snygg brutta. Kan vara den mest kända burkslaven inom racingen, kanske finns någon tysk som är ännu kändigare men vem bryr sig när Dane Rowe finns att kika på. Ska visst även ha varit och fortfarande är en klipsk en.


Hade och har ihop det med schweizaren Rudi som inte tänkte inom ramarna, knåpade ihop Monarks oortodoxa 500 cc racer och även denna ultrafräna racebuss som jag tror byggdes på ett Citroen DS chassi, trehjulingen är fin den med.

11 kommentarer:

 1. haha den kommentaren skall vi nog inte förklara

  SvaraRadera
 2. Vacker dam vi hade ju en svensk motsvarighet ( nåja) i Jane Behlin som åkte med Rindar ........ http://img.tradera.net/images/989/215422989_60fdd2ce-55d2-4bc7-bbc0-688868b783be.jpg

  SvaraRadera
 3. YNF ?
  Missar jag något här, känner Sätermannen sig förbigången som den mest kända burkslaven eller anser han sig göra sig bättre på bild. Vadan detta påhopp.

  YNF slogs upp på nätet och betyder Your Not Funny för er info.

  SvaraRadera
 4. Uttrycket "ynf" åskådliggör på ett föredömligt sätt generationsklyftan som uppenbarligen befinner sig mellan Grandell och "Sätermannen" - tydligen just där jag befinner mig.
  Henke

  SvaraRadera
 5. Varandes uppväxt i en invandrarfamilj så verkar det som om jag missat något i den svenska kultursjälen. Sökte lite vidare på YNF och hittade en skatt, ska önska mig en bok i julklapp nu.

  SvaraRadera
 6. Vansinnigt roligt! Gamle James F.

  SvaraRadera
 7. nog inget man skall skryta med hos den bättre häften......men det inmundigades en del JF tillsammans med andra kvalitets publikationer som Nick Carter och Clay Allison

  SvaraRadera
 8. Clay Allison!!! Det blir bara bättre o bättre det här!

  SvaraRadera
 9. Nu måste jag söka på nätet igen, undrar vad jag läste förr tidningar i min ungdom, uppenbarligen inte de rätta.

  SvaraRadera
 10. nja tidningar ....mer sk kiosk pockets....böcker av angenäm och sjunkande kvalitet.....Bill o Ben , Walt Slade ,Remo ...you name it våld , sex och galanta damer var stående inslag

  SvaraRadera