lördag 24 oktober 2015

Väggen

 Som alla vet så är det svåraste med att bygga ett hus att montera sista listen, allt annat är enkelt. Nu har det inte byggts ett hus men en verkstad som en vägg aldrig blev klar i men nu är det ordnat.
 Först klistrades två halva biffätare upp för att hålla koll på verksamheten, efter det lite överbliven tapet och lister runt fönstrena samt en bräda så krukväxterna får en plats i verkligheten.
 Hyllor och ljusskyltar ökade trivseln ytterligare. Försökte hitta fina grunkor att plocka in på planen men det var svårare än det troddes. Pokalen är lite speciell, min första seger och även det största priset, vann i Riga 1997 inför tiotusentals åskådare så den kan få stå framme. 
Du vet säkert hur det känns, det där att äntligen få det gjort det som skulle ha fixats för längesen, skönt men ändå lite dumt att det inte ordnats tidigare..

2 kommentarer:

  1. Sista listen!! Det är lite son och rada ved . När den sista klabben är i handen kan man säja " Här är den jag letat efter".
    Det blev ju fina fan , vad duktig du är.
    RunRun

    SvaraRadera
  2. Tack det var snällt skrivet, det duktiga i det här fallet var att få det gjort, kvaliteten på arbetet och då särskilt tapetseringen med underarbete är kanske inte i toppklass.

    SvaraRadera