onsdag 23 december 2015

God Jul i guld och silver

 Varje år samma problem, inte falla i fällan och tönta ner sig med att skriva Jul med H, för sjätte året i rad så får jag hejda mig.
Rickmannen skulle vara klar till Jul men så blev det inte, lite för mycket motstånd där, bjuder på lite tjuvkikning i svart och guld.
Den där silverjycken som Paula skaffat är ett elände, måste ta med henne och jobba på mornarna när resten av familjen sussar vidare, varken jag eller Casey verkar tycka det är en bra idé men hon blir glad när vi är i verkstaden. Så fort hon ser värmepumpsutblåset så hittar hon den värme som inte husse ger henne, har fått möblera om hela plejset med korg under fläkten och bortstädning av lösa grejor på golvet.
Här kommer både silver och guld, kom till och med som ett brev på posten från allas vår vän och tomte från Säter. Likt honom önskar jag er detsamma och längtar till paketöppningen imorgon, undrar vad det är, hoppas på en cross.

2 kommentarer:

  1. En riktigt god jul tillönskas både orginalbloggaren och plagiatbloggaren (borde bli så) med sina respektive familjer.

    SvaraRadera
  2. God jul alla bloggare och följare här på interners mörka bakgård!

    /Årstaligan

    SvaraRadera