söndag 27 december 2015

Greppa läget

 Är lite förtjust i handtagsmodellen på bilden, tycker de är snygga, bra och ger fin kontroll, försöker få dit modellen på alla mina knarrar.
 Är inte förtjust i handtagsmodellen på bilden, tycker de är osnygga, kassa och ger noll kontroll, försöker ta bort modellen på alla mina knarrar.

Noterade att det är trialhandtag som är mina favoriter, konstigt att en sport som utförs av män i gubbkeps, kletställ och en cigg i mungipan kan ha producerat så fina grejor som dessa gummin.
För många år sedan så fick jag den stora förmånen att prova Lennart Segerqvists Triumph trippel, allt var bra med den förutom en sak, skickade således ett paket nya gummin till honom sen blev cykeln perfekt, tror att det är någon som har kört fortare än mig på Sviesta i 750cc men vet inte vem.

4 kommentarer:

 1. Jajmen du kör välmax en timmaåtgånen,då kan man ha stenhårda handtag, vill am köra långt fungerar Biltemas skumgummi version..

  SvaraRadera
 2. Domino är märket men det är mest varianten med alla små pyramider som är de som jag tycker om, finns nog hos andra märken. Kostar 100 kr paret i vår katalog och kallas Domino standardhandtag, det finns andra från samma firma som heter mycket tuffare grejor som Superbike och även Foam Grips för 300 kr. En annan variant av skumgummina kostar 63 kr men av okänd tillverkare.
  Angående att köra motorcykel så länge som en timma i sträck så har jag ingen åsikt, har inte gjort det på snart 20 år, 1998 eller 1999 borde vara senast.

  SvaraRadera
 3. Handtagen är kvar,den körningen glöms ej bort.#55

  SvaraRadera