söndag 15 maj 2016

Budbil?Minns ni racern som lånades ut till Börje? De delar som behövdes för att få den att puffra på utan att klyva invärtes drev anlände för redan ganska länge sedan. En snabb leverans medelst privat budbil ordnade så delarna anlände Gullvallas utkanter utan extra dröjsmål. Varken Kung Börje eller Sätermannen är flitiga, snabba sms:are, dessutom delar vi egenskapen att inte anse oss så otroligt oumbärliga att vi alltid svarar i mobilen på något av de första försöken. Efter att inte fått tag på mig via telefonen skickade så slutligen Börje ändå ett sms: Nu går han. Kort, koncist å allt som behövs.
 Eder originalbloggare är om möjligt än mer efterbliven när det kommer till telefoner, att han ens äger en som inte sitter fastskruvad i köksväggen får redan det ses som ett utropstecken... Undertecknad fick idag ett mms från okänt, anonymt nummer, med den korta texten: bsadrev i byggsats. Antagligen har Skrotbaronen fått låna (och fått hjälp med) en telefon så modern att den kan både fota och sms:a, för att skicka nedanstående bild. Detta är endast ett antagande, men troligen kan det vara så att en budbil med antidrevklyvande delar önskas till Bremerbrennenhafenbergmundludwigsburgbach?

  Ödmjukt

3 kommentarer:

  1. Ajaj, man brukar ju bara behöva det man inte tagit med sig.

    SvaraRadera
  2. JAg tycker mig känna igen heltäckningsmattan. Då jag inte skickat bilden kan vi nog säkert anta att det är skrotbaronen.

    SvaraRadera