torsdag 26 maj 2016

Saktare än Lennart

Fick ett uppmuntrande samtal från Lennart idag, menade att det nog snart skulle gå bra och att det var inget att oroa sig för då en trippel alltid skulle vara bra bara den börjar gå bra, typ evighetsmaskin. Sen undrade han även fast han säkert visste hur fort det hade gått på Jurva och menade sen att han själv kört minst en sekund snabbare och det på den tiden då det ej var ny asfalt. Tjena mittbena både tänkte jag och sa att det var nog inte så troligt då min tro var att det ändå gick lite fort.
Ett par timmar senare plingar det till i Nokian ( skicka inte SMS till mig förövrigt, hoppas fortfarande att den flugan ska dö) med bildbevis på varvtider från 2007.
Nu är det tungt.
För att muntra upp mig åkte vi på shoppingtur till vår utmärkta järnhandlare MBM i Köping, som sålde ut lite gammalt och då allt var bättre förr så handlades det. Exempelvis 20 stycken limited edition kapskivor av den sort som har avhandlats en gång här på Nonshine för länge sedan. Även en massa andra grejor hamnade i korgen men ska ärligt säga att det fortfarande trots köpbonanzan känns tungt, skittungt som Doris skulle säga.

3 kommentarer:

 1. Det är bra att spara gamla resultatlistor ibland.
  #55.

  SvaraRadera
 2. Lennart; var detta det året då du ledde men fick framhjulspunka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Per det var 2008,ett halvt varv före målgång blev det svårsvängt desutom gick det en halv sekund saktare än 2007.Närmare en seger komm jag inte
   #55

   Radera