tisdag 17 maj 2016

Windzentrum Bremerhaven

 Min teamkamrat Micke hade inte trivts i Bremerhaven då hans aversion mot blåst inte är liten, brukar inte själv tycka det är så farligt med lite vind men här handlade det inte om lite vind.
På nätterna haglade det men för det mesta var det torrt på dagarna, bilden ovan visar hur det ser ut men det visar inte hur gropig asfalten är, mer om det en annan dag.
 Tror att vi turligt nog hittade det minst blåsiga stället som kunde hittas trots att det var hav åt andra sidan. Det fanns sammanlagt 4 stycken olika fahrerlager eller depåer som vi säger här för det heter det ju.
Innan race fick det åkas på kajen ca 200 meter, en som åkte mer var hen på Ducatin, observera att det av mig bannlysta ordet på denna webbens avigsida används men detta är undantaget. den rödhåriga personen hade säkert D-kupor i BHn, 1,90 lång och vad det såg ut som en drule i den röda tajta overallen med tofsar och nylonstrumpbyxorna som hade gjort Tommy och Annikas pappa avis. Välkommen till Tyskland.
 Mycket folk var det, räknade på hur många som gick på bron och kom fram till att det rörde sig om att kanske 70-80 personer gick över den varje minut, alltså kanske 3-4000 i timmen. Vet inte åskådarsiffrorna men 20000 besökare känns inte otroligt.
 Bästa maten åts hos Svineriet, öl fanns överallt, kaffet var kasst.
Ska skriva lite om racingen i morgon, det var annorlunda mot hemma minst sagt.
Under tiden kan ni kika in på http://grogger.blogspot.se/ där det finns mer att läsa om resan, vill redan nu tacka Grogg för hjälpen, hade varit svårt och trist utan dig.

3 kommentarer:

 1. Fin röd moppe. En sådan hade gärna hafts. Volym på tomrummet?

  SvaraRadera
 2. Den där röda moppen lät mest och värst i hela Bremerhaven, inte en ren ton kom det ur den heller.

  SvaraRadera
 3. Slut i avgasröret?

  Resan var förövrigt både intressant och lärorik. Periodvis även lite spännande.

  SvaraRadera