onsdag 30 november 2016

Part of the planÄven här i de sämre delarna av Säter ska det byggas lite hoj. Det här fyndet från en mycket pålitlig leverantör på bekvämt avstånd från mitt enkla hemmane utgör en vital del i det projekt som även innefattar ett motorhjul. Merparten av de delar som fyller en plats i min plan finns med på detta synnerligen prisvärda objekt.
 Men det är inte som ni tror... Nå låt höra, vad är det då ni tror att Sätermannens lätt förvridna hjärna har förhoppning om att knåpa ihop?

 Ödmjukt

8 kommentarer:

 1. Motoriserade cyklar, en trend som sprider sig?

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir en dubbelmotoriserad velociped. En utmaning att tygla en sådan best i svindlande hastigheter när vårsolen vågar sig fram igen. Vännen Christer

  SvaraRadera
 3. Precis en sådan hade jag behövt för ett av min projekt.

  SvaraRadera
 4. Nja Svante, motoriserade cyklar är nog mer en våg på väg att ebba ut, kinespuffror i gamla trampjonnar är inte längre det nya svarta. Om vi inte pratar elmotor då förstås, där växer det nog framöver.
  Christer, att jag är torsk på dubbla morötter är en sanning. För ett framtida projekt finns lösa idéer om en udda variant på det temat, men inte den här gången.

  SvaraRadera
 5. Tja, kan avsaknaden av bakhjul och det tidigare inlägget om införskaffandet av två motoriserade dylika på något sätt kombineras, då kan man kanske gissa vad som är på gång. Eller är man fel ute då?

  SvaraRadera
 6. Nej Holmström, det är inte som du tror. Just det som är grejen här, att det inte riktigt blir vad det verkar...

  SvaraRadera
 7. Det enda man kan misstänka då är att det är en cykel tillverkad av någon obskyr tillverkare i södra dalarna någon gång i början av 1930-talet. T.ex.en Amris från Krylbo.

  SvaraRadera
 8. Tänka sig.. Just en Amris från Krylbo står hos Sätermannens kanske bäste vän, cykelhandlare Andersson i Hedemora. Säkert till salu om du vill ha en egen.
  Men nej, den här cykeln kommer från okänd tillverkare, frågan är vad den skall bli när en obskyr man i södra Dalarna snart släpper lös sin skaparlusta...

  SvaraRadera